+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Color Recenzje

Ocena hotelu

91%
Znakomicie

by 21 reviews

  • Personel

    93%
  • Czystość

    93%
  • Wyposażenie

    94%
  • Komfort

    86%
  • Cena

    88%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • grupa przyjaciół
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Martin Masař

dorośli, 28.10.2017

Slovensko

  • Cena ogólna
88 %
  • Personál co se hotelu tyče recepce a okolo recepce byl super příjemný milý

  • Restaurace byla šílena prisli jsme v době poledního menu takže jsme museli vybrat z jednoho jídla co zbylo ale o to by ani nešlo jakoz spíše o arogantniho nepříjemného číšníka to byl des plus jsme dostali k menu džbán nějakého levného hnusneho sirupu s vodou. Zlatá voda..

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Chyběla mi na pokoji lednička

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Vladislav Pavlát

podróżujący w pojedynkę, 21.11.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Mám již delší zkušenost s hotelem Color, který je velmi vlídný na své hosty. Cením si na příklad toho, že doba podávání snídaní je dostatečně dlouhá, aby vyhovovala hostům s různým denním programem. Je velmi dobré, že i hosté, kteří přijdou až k deváté hodině nebo i později, naleznou průběžně doplňovaný sortiment.

  • Při mých minulých návštěvách byly ještě všude ledničky. Zvažte laskavě jejich případnou obnovu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

tomáš

para, 24.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladislav Pavlát

podróżujący w pojedynkę, 21.9.2016

ČR - Praha Slovensko

  • Cena ogólna
100 %
  • Byl jsem naprosto spokojen po všech stránkách!

  • Jediným problémem bylo, že občas nešlo přivolat výtah stisknutím, většinou zůstal blokován v 3.poschodí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Robert

podróżujący w pojedynkę, 18.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • parkování

  • absence chladničky na pokoji

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Robert Nekl

rodzina z małym dzieckiem, 23.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
68 %
  • dobrá dostupnost do města městskou dopravou, čistota na pokoji x nepořádek na chodbě, bohaté snídaně

  • jako rodinu nás ubytovali v různých patrech hotelu, daleko od sebe, děti bydlely na čtvrtém patře, kde bylo horko a současně se zde pohybovali dělníci a montovali klimatizaci. Proč nás nemohli dát na jedno patro, i přesto, že se jednalo o předem rezervovaný pobyt a avizovali jsme , že jsme rodina nám nikdo nedokázal vysvětlit. A proč 4. patro hotelu na pár dní nezavřeli po dobu práce dělníků nebo proč alespoň nenabídli slevu za dočasné nepohodlí a hluk na patře?

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Karel

para, 19.6.2016

Říčany Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Ubytování bylo dle očekávání - příjemně překvapilo chování personálu, možnost si kdykoli zakoupit nápoje.

  • Nenašel jsem nic co by se mi nelíbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.4.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Grešák

podróżujący w pojedynkę, 10.3.2016

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Daniela Škubalová

rodzina ze starszym dzieckiem, 20.9.2015

Čeština

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

františek přinda

podróżujący w pojedynkę, 14.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • V Hotelu se nám moc líbilo, od druhého dne pobytu byla v pořádku i kuchyně. Personál je milý pokoje čisté, velmi čistý je celý hotel a panuje tram přátelská atmosféra.

  • První den pobytu byla večeře podprůměrná, byli jsme rozhodnuti večeřet jinde.

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří

podróżujący w pojedynkę, 17.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Jan Kandl

para, 11.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • V hotelu jsme byli ubytováni již 4x a pro spokojenost jsme si jej objednali i nárok 2016.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Richard Navara

podróżujący w pojedynkę, 18.8.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Za poslední dobu pracovního cestonání jsem byl s hotelem nejvíce spokojen - nebylo zde skutečně nic, proti čemu bych mohl mít jakoukoliv výtku.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 10.8.2014

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Michaela Topič

podróżujący w pojedynkę, 2.2.2014

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

ivan kodet

podróżujący w pojedynkę, 20.9.2013

Slovensky

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

ivan kodet

podróżujący w pojedynkę, 27.8.2013

Slovensky

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.