+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Color Bewertungen

Hotelbewertung

91%
Perfekt

von 21 Bewertungen

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    93%
  • Ausstattung

    94%
  • Komfort

    86%
  • Preis-Leistungverhältnis

    88%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Gruppe von Freunden
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Martin Masař

Junges Paar, 28.10.2017

Slovensko

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Personál co se hotelu tyče recepce a okolo recepce byl super příjemný milý

  • Restaurace byla šílena prisli jsme v době poledního menu takže jsme museli vybrat z jednoho jídla co zbylo ale o to by ani nešlo jakoz spíše o arogantniho nepříjemného číšníka to byl des plus jsme dostali k menu džbán nějakého levného hnusneho sirupu s vodou. Zlatá voda..

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 4.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Chyběla mi na pokoji lednička

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Vladislav Pavlát

Einzelreisender, 21.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Mám již delší zkušenost s hotelem Color, který je velmi vlídný na své hosty. Cením si na příklad toho, že doba podávání snídaní je dostatečně dlouhá, aby vyhovovala hostům s různým denním programem. Je velmi dobré, že i hosté, kteří přijdou až k deváté hodině nebo i později, naleznou průběžně doplňovaný sortiment.

  • Při mých minulých návštěvách byly ještě všude ledničky. Zvažte laskavě jejich případnou obnovu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Tomáš

Älteres Paar, 24.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladislav Pavlát

Einzelreisender, 21.9.2016

ČR - Praha Slovensko

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byl jsem naprosto spokojen po všech stránkách!

  • Jediným problémem bylo, že občas nešlo přivolat výtah stisknutím, většinou zůstal blokován v 3.poschodí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Robert

Einzelreisender, 18.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • parkování

  • absence chladničky na pokoji

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 24.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Robert Nekl

Familie mit kleinen Kindern, 23.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %
  • dobrá dostupnost do města městskou dopravou, čistota na pokoji x nepořádek na chodbě, bohaté snídaně

  • jako rodinu nás ubytovali v různých patrech hotelu, daleko od sebe, děti bydlely na čtvrtém patře, kde bylo horko a současně se zde pohybovali dělníci a montovali klimatizaci. Proč nás nemohli dát na jedno patro, i přesto, že se jednalo o předem rezervovaný pobyt a avizovali jsme , že jsme rodina nám nikdo nedokázal vysvětlit. A proč 4. patro hotelu na pár dní nezavřeli po dobu práce dělníků nebo proč alespoň nenabídli slevu za dočasné nepohodlí a hluk na patře?

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Karel

Älteres Paar, 19.6.2016

Říčany Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Ubytování bylo dle očekávání - příjemně překvapilo chování personálu, možnost si kdykoli zakoupit nápoje.

  • Nenašel jsem nic co by se mi nelíbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 11.4.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Grešák

Einzelreisender, 10.3.2016

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Daniela Škubalová

Familie mit älteren Kindern, 20.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

františek přinda

Einzelreisender, 14.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • V Hotelu se nám moc líbilo, od druhého dne pobytu byla v pořádku i kuchyně. Personál je milý pokoje čisté, velmi čistý je celý hotel a panuje tram přátelská atmosféra.

  • První den pobytu byla večeře podprůměrná, byli jsme rozhodnuti večeřet jinde.

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří

Einzelreisender, 17.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Jan Kandl

Älteres Paar, 11.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • V hotelu jsme byli ubytováni již 4x a pro spokojenost jsme si jej objednali i nárok 2016.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Richard Navara

Einzelreisender, 18.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Za poslední dobu pracovního cestonání jsem byl s hotelem nejvíce spokojen - nebylo zde skutečně nic, proti čemu bych mohl mít jakoukoliv výtku.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Familie mit älteren Kindern, 10.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Michaela Topič

Einzelreisender, 2.2.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

ivan kodet

Einzelreisender, 20.9.2013

Slovensky

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

ivan kodet

Einzelreisender, 27.8.2013

Slovensky

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.